Известие

Collapse
No announcement yet.

Криза и кърък наведнъж....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Криза и кърък наведнъж....

Пала си днеска колата (145-1.6 боксер) потеглям, малко газ ... и се чу 1 силно трескане... изчезнаха сите скорости.... педала на съединителя си е нормален но скорости няма!... включват си се перфектно със и без съединител но колата неще да откине...сеедное на свободна скорост... та въпроса ми е ... 100% ли треат нови скорости или може от нещо друго да е? правеше ми впечатление че преди да стане тая инфекция колата, при тръгване се тресеше цялата... не винаги но често... ППППУста криза и ППППуст кърък ...

Скъсан феродов диск или скършена опашка на скоростна кутия.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

и ако е опашката на скоростите, отиваме на нова скоростна кутия, смисъл не се правят тея неща ?

Comment

Може и лагер да е изпляскал и претискалетя може да се е скъсал !
        ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
        Nissan Qashqai 2,0 140hp
        Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
        ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

и една малко подробност.. незнам дали е от значение ма да си я кажа... като карах от високи към малки скорости като въщат и стържеха скоростите.... влизат ма с пристъргане...

Comment

Първоначално публикувано от d840 Покажи съобщение
            и една малко подробност.. незнам дали е от значение ма да си я кажа... като карах от високи към малки скорости като въщат и стържеха скоростите.... влизат ма с пристъргане...
            Те всичките си правят така ... виж наистина, цепете кутията и виж какво става вътре.
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

некой маистор да ми препоръчате? дето нема да ми съдере кожата откъм пари , а ше свърши работа... за софия

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26
                Избери си по мненията на хората и по местоположението на майстора

Comment

Аз лично ти препоръчвам Сашо - Лисан !
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

колега хич не се занимаваи да я отваряш както го описа на мен ми се случи сащото отворихме праихме и два дена бачка като хората и после 5та изчезна и моите 300лв за ремонт също после си купих една 2 ръка от моргата за 250лв. монтажа с маслото 100 лв , но сега е супер и смятаи колко ми излезе 650лв ппих студена водичка дълго време тай чее сивземи от моргата дават хората гратисен период 1 седмица ръчкаи я на макс и ако няма проблеми си свиркаш успех

Comment

Сателити ти е най вероятния проблем. Сменят се на място,а те струват при мен 80лв
                      RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                      0899832271 Сашо

Comment

колега сменят се на място , смисъл че при теб ги сменяте така ли ?.. ако да кажи ми с работата колко ше ми струва...

Comment

Working...
                        X